|
„Naša Jugoslavija“ www.nasa-zemlja.org
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
EuroMan

|
Postano: 07.06.2008, 17:20 Naslov: Re: Rozalin |
|
|
| Slaven je napisao/la: | | rozalin je napisao/la: | | Ipak mislim da sam ja tu diskriminirana hehehehe |
Diskriminirani su svi oni muškarci i žene koji nisu vlasnici sredstava za proizvodnju iako doprinose njenom rastu,za razliku od vlasnika i muškaraca,ali i žena koji ništa ne rade,a sve grabe. |
Nigdje veze sa temom ali šta se može.
Dalmatinac, nisam prije primjetio ovu temu pa ti čestitam sada. _________________ Unite, unite Europe |
|
| [Vrh] |
|
 |
Dino_tuzlak

|
Postano: 08.06.2008, 00:07 Naslov: |
|
|
Svaka cast dalmatinac nek ti je s "hajrom"  _________________ kada se zivotinje pretvaraju da su ljudi to je basna a kada se ljudi pretvaraju da su zivotinje to je bosna... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Dalmatinac

Pridružen/a: 14. 02. 2007. Postovi: 1038 Lokacija: Nekada: Split-Živogošće-Sarajevo. Sada: Colorado, USA.
|
Postano: 09.06.2008, 08:47 Naslov: |
|
|
Hvala rajo, malo ste sa zakašnjenjem, ali i niste jer smo evo upravo proslavili prvu godišnjicu braka. Otišao sam sa ženom u Yellowstone (nacionalni park), šta da kažem osim da se mora vidjeti ako vam se ikada pruži prilika!
Pozdrav,
Dalmoš _________________ "Ja ću oprostit i Njemcima i Talijancima, ali ne mogu oprostit ni ustašama ni četnicima. En ti gospu, ja i' gren oslobodit, a oni mene gredu ubit..." – Ribar Šanto |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|