„Naša Jugoslavija“ „Naša Jugoslavija“
www.nasa-zemlja.org

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Bosna i Hercegovina
Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započni novu temu   Odgovori na temu    „Naša Jugoslavija“ -> Mi o nama
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Anti-Jenki

PostPostano: 13.06.2010, 12:43    Naslov: Citiraj i odgovori

Nisam primetio da Republika Srpska ima teritorijalne pretenzije prema Federaciji BiH. Naprotiv, rekao bi da je obratno...
Anti-Jenki

PostPostano: 13.06.2010, 21:20    Naslov: Citiraj i odgovori

Nego, ne odgovori mi na ono pitanje o broju hriscana u tvojoj multietnickoj, multikonfesonalnoj, multikulturnoj, gradjanskoj i nadasve tolerantnoj sredini...
Faternite

PostPostano: 14.06.2010, 14:11    Naslov: Citiraj i odgovori

Ti si očigledno neki preporođeni hrišćanin vernik dok se interesuješ za hrišćane. Vjerovatno si hodočastio na Atos u Hilandar
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Anti-Jenki

PostPostano: 14.06.2010, 17:19    Naslov: Citiraj i odgovori

Ma pusti ti sta sam ja nego odgovori na pitanje. Ako ti nije tesko (a izgleda da jeste)...

Ah da...Bolje je da o "preporodjenim (ili preobracenim) vernicima" i "hodocasnicima" ne govorimo jer bi se tu mogle otvoriti neke stare i jos uvek nezaceljene rane...
Faternite

PostPostano: 14.06.2010, 18:47    Naslov: Citiraj i odgovori

Malo me zbunjuje to što govoriš u vjerskim a ne u nacionalnim kategorijama
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Anti-Jenki

PostPostano: 14.06.2010, 20:21    Naslov: Citiraj i odgovori

Faternite je napisao/la:
Malo me zbunjuje to što govoriš u vjerskim a ne u nacionalnim kategorijama

Pa to je zato sto ja nisam nacionalista...

Pod "hriscani" mislim naravno na Srbe i Hrvate. Lakse mi je da napisem jednu nego dve reci...
Anti-Jenki

PostPostano: 24.08.2010, 14:23    Naslov: Citiraj i odgovori

"Dervis i smrt" od Mese Selimovica

Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    „Naša Jugoslavija“ -> Mi o nama Vremenska zona: GMT + 01:00.
Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.