|
„Naša Jugoslavija“ www.nasa-zemlja.org
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Mio
|
Postano: 25.12.2008, 05:34 Naslov: |
|
|
Serija tekstova kao naš zajednički rad i sa drugovima koje kritikuješ, pod nazivom:Virtualni sud za ratne zločine nacionalizama- kristalno jasno dali smo ocjenu Titovog značaja.
Na taj tekst nisi uopšte reagirao. Ali zato valja sačekati iza busije pa kad se malo omakne, ošinuti.  |
|
| [Vrh] |
|
 |
omer

|
Postano: 25.12.2008, 13:13 Naslov: |
|
|
ha ha druze ja kritikujem ekmecica i nisi valjda sa njim pisao taj sud, a o tom sudu sam imao dosta pozitivno misljenje, pa nisam ni nasao shodno da kritikujem i jako lijepo bi bilo da se taj clanak pojavi na toj stranici.
sto se tice busijasenja, sad si u krivu, jer cim je ta stranica pocela da objavljuje na netu, ja sam stavio sto mi smeta, pa valjda imam pravo na to, a tek nakon mjesec dana iza busije ti objavljujes da je to stranica te udruge u srbiji.
stav o titu na ovom forumu je apsolutno nedvosmislen i ako je ovo neki forum te nove jugoslavije, ako je to jedna od stranica nove jugoslavije onda kako se nigdje ne pojavljuje taj tito na stranicama te jedine registrirane jugoslavije. Posto vidim da si u toku dogadjanja onda bi i ti mogao to da objasniss, jer eto oni koji bi trebali da objasne ne nalaze za shodno da se ovdje pojavljuju, mozda zbog mojih kritika ili ne znam sto. _________________ Sad je trenutak velikih odluka! Bolje zivjeti sto godina kao milijunas, nego sedam dana u bijedi (Bob Rock) |
|
| [Vrh] |
|
 |
omer

|
Postano: 01.04.2009, 13:45 Naslov: |
|
|
http://nasajugoslavija.org/istorija.html
opa bato, kritika urodila plodom, i pojavio se i nas tito na ovoj stranici.
al me cudi da pored toliko tekstova i knjiga, o njemu napisanih, bas se postavlja ova, njegova izmisljena ispovijest, i to iz pera cenccica, desne ruke vlade dedijera, za koju su svi koji su tita licno poznavali rekli da je izmisljotina.
ili je ovo prvoaprilska sala ili gljive ludare rano "ponijele" _________________ Sad je trenutak velikih odluka! Bolje zivjeti sto godina kao milijunas, nego sedam dana u bijedi (Bob Rock) |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|